a

Onderhoud voor uw voertuig

Voor een slecht of niet startende motor van uw auto, landbouwvoertuig of vrachtwagen heeft Joosten Techniek altijd de beste oplossing. Wij testen, meten en repareren auto-elektro en diesel onderdelen. De dieseltechniek gaat verder dan het repareren van een brandstofpomp of verstuiver, het stellen van een goede motordiagnose hoort daar ook bij.

Vanaf het begin hebben wij aansluitend aan de werkzaamheden in de auto-elektro en de dieseltechniek accu’s geleverd van klein tot groot. Dit is nog steeds van toepassing, en gebruiken accu’s van het merk Banner daarvoor.

Ons ruilassortiment bestaat uit zo’n 500 verschillende startmotoren en dynamo’s voor verschillende zware en licht toepassingen. Mocht uw defecte startmotor of dynamo niet in onze voorraad zijn is deze te repareren door onderdelen te gebruiken uit ons magazijn.

Wij zullen alles in het werk stellen om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Mochten wij onverhoopt een onderdeel niet op voorraad hebben in ons magazijn dan zijn wij in staat door middel van nachtlevering om u binnen afzienbare tijd te helpen.

Voor uw defecte hydrauliekslang of  installatie kunt u bij ons terecht, door onze snelle service en groot assortiment kunt u  bijvoorbeeld uw landbouwmachine weer snel inzetten.

Tevens hebben wij een groot assortiment aan verlichtings- en onderhoudsartikelen alsmede diverse typen accu’s van verschillende formaten in onze shop.

De service die wij verlenen kan vanuit onze werkplaats in het pand maar ook op locatie dmv een ingerichte servicewagen welke wij in kunnen zetten om de klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De verschillende merken welke wij vertegenwoordigen zijn:

-               Delphi         (diagnoseapparatuur en dieseldelen)

-               Bosch          (elektro- en dieseldelen)

-               Banner        (accu’s)

-               Hella            (verlichtingsdelen)

-               Sanden       (aircodelen)

-               Alfagomma      (hydrauliekdelen)

-               Total            (smeermiddelen)

Terug
Copyright © 2010 www.joostentechniek.nl. Powered by JOMLO
Leveranciers